zaterdag 11 februari 2017

Website & Webshop Creann

Sinds vele jaren is Creann een vaste waarde voor al uw knutselmateriaal, juweelonderdelen en knutselmateriaal. Je kan dit echter ook online bestellen op onze uitgebreide webshop. duizenden producten staan er op jou te wachten. Vanaf 50€ wordt uw bestelling dan ook gratis thuis geleverd.
Neem dus zeker eens een kijkje op www.creannshop.be . Je vindt er alles wat je nodig hebt voor al uw knutselwerkjes en het zelf breien/haken.
Juweelonderdelen vind je er ook terug, al moeten we er eerlijkheidshalve bijzeggen dat het gigantisch assortiment glasparels en de meeste juweelonderdelen momenteel nog niet online terug te vinden is. Natuurlijk ben je daarvoor steeds welkom in onze winkel in Ingooigem (Belgie/West-Vlaanderen)
Aan iedereen dus van harte welkom op www.creannshop.be waar we jou met veel plezier helpen om al uw creaties te verwezenlijken!

Maar Creann is méér dan alleen een webshop...
Op www.creann.be vind je naast alle info over m'n winkel ook alle informatie terug over de vele creatieve workshops die er wekelijks georganiseerd worden, en dit zowel in ons atelier als op verplaatsing; dit zowel voor kinderen als voor volwassenen. Neem zeker eens een kijkje en van harte welkom.

Creatieve groeten,
Ann

Geen opmerkingen:

Een reactie posten